GROEPSFORMULES

Geniet dankzij onze "Groepsformules" samen met familie, vrienden of collega's van een daguitstapje aan de voet van de Belgische Ardennen en ontdek deze Waalse toeristische site. Voor groepen (vanaf 20 personen) staan er namelijk een aantal gecombineerde tours ter beschikking die starten aan de Citadel van Dinant.

Deze tours bieden u:

  • Een ontdekkingstocht in en rond de Citadel van Dinant: Het duizelingwekkend spektakel van de stijle rotswand, de zuilengangen en de kabelbaan!
  • Een overzicht van de andere trekpleisters voor het toerisme in Wallonië: de abdij van Maredsous, het kasteel van Vêves, de brouwerij Bocq of een rondvaart langst de mooiste plekken van de Hoge Maas...
  • Tijdens deze dag wordt er eveneens een lekkere maaltijd (verschillende menu's mogelijk) in een goed restaurant voorzien.

Dit alles voor een heel voordelige prijs!

Reserveren is eenvoudig. De papieren brochure is verkrijgbaar op aanvraag. Contacteer ons op het nummer: +32 (0) 82 / 22 36 70. Wij zullen u de gewenste documenten opsturen en antwoorden op al uw vragen. U kan eveneens een e-mail aan ons richten op het adres info@citadellededinant.be

DOWNLOAD DE BROCHURE 2020 IN PDF-FORMAAT (in het Frans)

Chemin de la Citadelle, 1
B-5500 Dinant

Infos & réservation
+32 (0) 82 / 22 36 70

Contact opnemen
Juridische informatie

Om uw ervaring op onze website te verbeteren, maken we gebruik van cookies. Als u uw bezoek op onze website verderzet, betekent dit dat u toestemt met de verwerking van bepaalde persoonsgegevens en met het gebruik van de cookies. Klik hier voor meer info.